Пожелания за нов дом

Оригинални пожелания за нов дом и картички. Честит нов дом. Стихове. Наричане и мисли за нова къща

Влизането в нов дом е ключово събитие, както сватбата и раждането на наследник. Като се замислим, това са трите възхитителни събития в живота. Струва си да съберем близките – по кръв и приятели, да почерпим, за да си накъсметим щастливи времена занапред.

Подаръци за нов дом
Добра идея Конкретни предложения
Декорация и интериор набор рамки за снимки, естетични свещи, стайно растение, предмет на изкуството, табели за входна врата, декоративни възглавници
Домакинска техника малки уреди за кухнята – миксер, пасатор, шейкър
Луксозни изделия за спалнята постелно бельо, качествени възглавници, аромалампа
Специални предложения домофон, видеонаблюдение, пречиствател за въздух, сейф
Посуда за хранене набори чинии, тенджери, прибори, чаши

При подаръците не търсим оригиналност. Напротив, максимално баналните вещи вършат максимално добра работа. В нов дом винаги има нужда от ежедневни помощници. Благословен да е този гост, чието его не търси да впечатлява, а търси полезност и „скучна“ практичност.

Оригиналност ще покажем при пожеланията. Нека развихрим фантазия в тази сфера.

Оригинални пожелания за нов дом

Предците ни са създавали първо деца, а после съграждали свой дом. Сега правим обратното и слава Богу. Вече имате свой дом, заемете се с децата! Очакваме от вас нова покана за трапеза за следващото щастливо събитие в този дом. Бъдете здрави и щастливи!

***

Pojelania Za Nov Dom Kartichki 03

Вижте и ТОВА: Кой подарък за освещаване на къща е ок? Какво се носи в нов дом според традицията? Какво се слага на масата?

Вдигам тост за щастието! Пожелавам му да пристигне в този град, да мине покрай тази сграда, в която сега се намираме. Да не устои на желанието да надникне във входа. Да се качи на вашия етаж, тихичко да отвори вратата и завинаги да се настани в апартамент №… Годините ще минават, различни неща ще се случват. Но щастието все тук ще си стои и няма да пожелае да излезе през вратата.

***

Аз не виждам стени, тухли и арматура. Не виждам боя и дървесни плоскости. Аз виждам дом, убежище за вас от забързания стресиращ свят. Виждам уют, създаден с цялата ви любов и внимание към детайла. Виждам двойка, която се обича и която осветяват с любовта си цялото пространство. Вашият дом свети с вашата любов. Пожелавам ви да я съхраните през всеки миг!

***

Благодарим ви, че ни поканихте, за да споделите с наш щастливото събитие на живота ви – създаването на собствен дом. Ще ви признаем, че ние сме лоши гости. Не само дойдохме, но и довлякохме със себе си още гости.

Доведохме Разбирателството, Съгласието, Обичта, Успехът и Благосъстоянието. Когато си тръгнем, ще изведем навън Умората от ремонтните (довършителните) работи, Напрежението от общуването с майстори и обзавеждането, Безпокойството за пари и Дребните неуредици.

Вярваме, че пътят ви занапред е чист и наситен с приятни емоции.

***

Пожелания за първи дом

Мили деца, днес вие придобихте своя първи дом. Да, той е мъничък, само две стаи. Но ви пожелаваме скоро да укрепнете, да разперите крила и да придобиете ресурса да смените този мъничък дом с голям и просторен.

Пожелаваме ви да напълнете първия си дом с много деца и след това да ги разселите в голяма и красива къща, за каквото мечтаете. Ние, вашите най-близки хора, ще подхранваме мечтите ви с молитви и добри пожелания.

Наздраве!

***

Да пием за вашия първи дом, за първото ви собствено място, което ви принадлежи – на вас и само на вас. Вие се трудихте много, за да имате своето първо гнездо. Адмирации. Възхищаваме се на вашето упорство и целеустременост. Обитавайте в разбирателство и винаги бъдете в синхрон!

***

Проблемът с новия дом е в отговорността. Искам най-сериозно да ви предупредя, че отсега нататък вие сами ще плащате тока и водата. Вие ще си търсите майстор, за да поправи фурната или хладилника. Сами ще планирате ремонти, поправки, подобрения. И ще плащате за тях. От нас остава само пожеланието: успявайте във всичко и се справяйте с лекота. Нека животът ви тук е радост, а не бреме. Успех в самостоятелния живот!

Пожелания за изплатена ипотека

Има едно клише, че ипотеката е брак с банката. Дългогодишен брак, без право на развод.

Ще ви разкрия една тайна: това не е вярно! Успешните хора не се боят от ипотека. Те или я изплащат за рекордно кратък срок или я плащат бавно и славно, защото вноските са в незначителен размер за тях.

И така стигаме до пожеланието: бъдете успешни хора, не се бойте от ипотеката си. Платете я или я влачете, както ви се харесва, но никога не бъдете зависими от нея.

***

Pojelania Za Nov Dom Kartichki 04

Нека новият ви дом ви носи радост, комфорт и спокойствие. Пожелаваме ви да плащате кредита си с лекота, без да се боите за бъдещето. Желаем ви позитивна аура да обвие този дом и винаги да бъде вашето най-уютно и интимно гнездо.

***

Добре дошли в квартала

Приветстваме новите си съседи с добре дошли! Надяваме се да сте пристигнали с багаж, в който се намират щастлив късмет, добро настроение и позитивизъм. Надяваме се, че обичате хората и животните и че се интересувате от тяхното добруване. Надяваме се да държите на разбирателството и уважителните отношения. Ние ще ви отговорим със същото. Добре дошли!

***

Приемаме новите си съседи като нови приятели. Пожелаваме ви само щастливи мигове в нашия град / квартал / блок. Бъдете здрави и доволни от избора си на място за своя дом.

***

Картички с пожелания за нов дом

Тостовете и устните пожелания могат да бъдат дълги и подробни, но за картичка подхожда лаконичен текст. Стремим се да поднесем пожеланията си в едно, максимум в две изречения.

Пожелаваме принципно банални, но ценни неща като щастливо бъдеще, деца, обич, разбирателство.

Pojelania Za Nov Dom Kartichki 02

Още нещо интересно ТУК: Странични ефекти на Биозин. Отзиви. Как се дава правилно Биозин Кидс с коластра и колко дълго може да се пие?

Пожелания за освещаване на офис

Поздравявам с отриването на офиса и пожелавам в това делово пространство винаги да се  решават всякакви задачи с лекота, да кипи успешна работа, хората да творят с ентусиазъм и да постигат малки и големи победи.

***

Нека късметът съпровожда труда в този офис. Служителите да работят в синхрон и разбирателство. Да носят полза за себе си, за началника си и за клиентите. Нека Бог помага във всяко дело, всеки нов ден.

***

Желая висок доход и увереност в утрешния ден!

***

Стихове за нов дом

Нека чашите са пълни с радостта,
От чистота душите да сияят!
Стени, прозорци, покрив и врата
Живеещите тук да охраняват!

***

Нека мир царува, и покой
В дома ви – тихо щастие и радост.
Покой и мир, но не и самота,
Домът без гост да не остава.

***

Парички в изобилие,
клиенти без насилие,
нека в офиса благословен
да се печели всеки ден!

***

Наричане за нов дом

Да ви е весело, да ви е пълно, да ви е благословено, да ви е мирно, да ви е просторно, да ви е радостно, да ви е леко, да ви е нежно, да ви е борбено, да ви е успешно, да ви е на късмет в този нов дом!

***

Пожелания за нов дом 01

Колкото са птиците в простора, толкова да се роят тук хора,
Колкото са пълноводни реките, толкова да текат оттук благините,
Колкото са весели децата, толкова да е пълна софрата!
Бъдете благословени в новия си дом!

***

Мисли за нов дом

Няма по-хубаво място на земята от родния дом!

Марк Тулий Цицерон

Откри ми се велика истина. Аз научих: хората живеят. И смисълът на техния живот е в техния дом. Пътят, полето, склонът и хълма разговарят различно с чужденеца и с този, който тук се е родил.

Антоан де Сент-Екзюпери

Домът противостои на пространството, традициите противостоят на времето.

Антоан де Сент-Екзюпери

Не е чудно, че домът ни крие и ни топли, че тези стени са наши. Чудното е, че домът незабележимо ни придава запас от нежност. Тя образува в сърцето, дълбоко, неведоми пластове, където водите на извор ражда мечти…

Антоан де Сент-Екзюпери

Дом, в който цари щастие, не може да е прекалено тесен.

О. Хенри

Pojelania Za Nov Dom Kartichki 01

Погледнете и ТОВА: Имена на ангели. Ангелски имена за момиче. Имената на падналите ангели и на всички архангели.

И все пак, колко хубаво е у дома. Тук е топло, уютно. Няма по-добро място на земята!

Рей Бредбери

Носталгията по дома – това е истинска болест. Болка на изтръгнато от корена растение.

Стивън Кинг

Домашният уют е абсолютно съкровище! Няма нещо така ласкаво, фино и благоприятстващо възпитанието на нравствени сили и справедливост у хората, свикнали с уюта от люлката.

Теодор Драйзер

Ако материалът ви допада, споделете го или коментирайте по-долу!

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Пожелания за нов дом

  1. Да си пожелаем да се спука балона на недвижимите имоти, за да може всички да си имаме дом, може и втора употреба!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.